Något nytt till fikabordet på jobbet

Inredningen på din arbetsplats kan faktiskt vara viktigare än du själv tror. Att ha en plats med trevlig inredning, och känsla av ”hemma”, är faktiskt mycket betydelsefullt för trivselfaktorn. Dessutom gäller det en plats du spenderar många timmar på, flera dagar i veckan. Därför kan det bli hemtrevligare i till exempel personalrummet med en snygg duk på fikabordet. Där kan ni samlas under rasten och trivas tillsammans.

Retroinspirerat

Köp en vaxduk retro på nätet för att göra ert fikabord trevligt och tilltalande. Detta kommer genast bli en trevlig inredningsdetalj som gör rasterna trevligare. Alltså kan en så enkel sak som en duk ge ett trevligt och tilltalande intryck på jobbet. Dessutom är en vaxduk enkel att hålla ren med en trasa.

Fördelarna med en vaxduk

Dessa dukar innehåller inga skadliga ämnen, skyddar bordet mot smuts och slitage och fungerar även som en ljuddämpare. Det är trevliga egenskaper för en arbetsplats där du tillsammans med kollegorna ska trivas. Arbetsplatsens miljö ska vara inbjudande och det gäller helheten. Fikapausen är viktig för din prestation, därför är det värt att investera i en vaxduk i hög kvalitet. Dessa vaxdukar har dessutom en snygg stil som är inspirerad av 50-, 60- och 70-talen, i en typisk skandinavisk anda.