Stora IT-tidskrifter i Sverige

MagasinDet finns många tidningar och andra typer av tidskrifter i Sverige som inriktar sig särskilt mycket på just IT och nyheter inom teknikens stora och breda värld.

Oavsett vilket intresse man har kan man säkert hitta någonting som passar en själv bra. Eftersom det finns så mycket att välja på är de flesta alternativen dessutom relativt billiga och man kan ofta också välja vilken struktur man vill ha på sin prenumeration eller upplägget på hur man vill betala.

Man kan även välja på att få sina tidningar i klassisk fysisk form genom brevlådan, skickad till ett kontor eller få det på ett digitalt vis, till exempel som PDF eller via läsplatta och Kindle. På så vis finns det många olika varianter man kan välja när det kommer till IT-tidskrifter. Nedan tänkte vi gå igenom några av de största och mest populära tidningar inom IT som finns i Sverige.

För att få en bra överblick av de olika tidningarna i Sverige som innehåller IT och teknik, kan man börja med de tre främsta och kanske största. Vi har till exempel ”Computer Sweden” som är en ledande IT-tidning där man får hjälp med allt man kan tänkas behöva när det kommer till ens dator, alla nyheter inom IT-branschen och vilka aktuella affärer som håller till och pågår inom IT-branschen för tillfället.

Tidningen ”Internetworld” är också en riktigt bra källa för alla som vill göra affärer inom modern teknik och via internetbaserade lösningar. Här får man många bra tips om intressanta företag, nya utvecklingar och vilka investeringar som är heta för tillfället. ”IDG” är också ett extremt bra verktyg för att följa med inom teknik och alla dess affärer. Som man snabbt märker så är urvalet brett och väldigt kvalitativt i Sverige, så det är bara att välja och prova på vilka tidningar som passar för just dina intressen.