Nöjen för företagseventet

En viktig del i ett företag är att alla anställda drar åt samma håll. Genom en god företagskultur och högt i tak kommer ditt företag bli effektivare och mer framgångsrikt. 

När det är dags för kick off eller företagsfest kan det vara väldigt roligt att ha någon form av underhållning för att höja stämningen. Här är några tips på vad som kan passa.

Trollkarl

Människor har i årtusenden fascinerats och roats av magi och illusioner. Känslan av att inte förstå vad som händer och försöka klura ut just detta kommer roa dina medarbetare och ge dig ett samtalsämne för resten av kvällen. Det är också något som får folk att samtala och interagera med varandra, något som är viktigt för att festen på allvar ska ta fart och bli så trevlig som möjligt. Kanske lyckas de anställda tillsammans även knäcka någon av illusionerna om de samarbetar och slår sina kloka huvuden ihop. Teambuilding och fest i kombination!

Komiker

Ett annat förslag är att anlita en komiker. Stand-up är väldigt populärt och kommer frambringa många skratt. Att skratta tillsammans kommer också svetsa samman dina medarbetare och stärka ditt företag. Se bara till att humorn inte blir allt för kontroversiell utan fokusera på något som kan uppskattas av de allra flesta. Vårt tips är att börja kvällen med att ta upp komikern på scen så tidigt som möjligt, då detta därefter mest troligt kommer att bana vägen för resten av festkvällen och få den att bli så lyckad som möjligt.

Artist

På ett liknande sätt så finns det ingen anledning varför man inte ska ta in en folkkär artist som kan kickstarta kvällens festligheter! Musik gör de flesta av oss människor glada och bidrar därigenom till att stämningen mer avslappnad och inte så formell. Dock gäller samma tips här som för komikern. Välj något som passar många istället för något mer ovanligt. Det är bättre att en stor del av publiken gillar artisten åtminstone lite grann, än att ett fåtal av er avgudar en artist som inte alls faller de övriga i smaken.

Det finns såklart oerhört många fler förslag men detta var några av de vanligaste. Det viktigaste är att dina anställda/dina medarbetare har en trevlig kväll och detta är något du hela tiden bör ha i åtanke. Om du har det och är öppen för nya idéer är du en bra bit på väg och kommer säkert få en otroligt trevlig kväll. Lycka till!