Stora svenska affärstidskrifter

För alla som är intresserade av näringsliv och affärer så finns det en rad olika tidskrifter och tidningar att välja och vraka mellan.

affärsmagasinMånga som håller på med investeringar är helt och hållet beroende av att dagligen kunna uppdatera sig och informera sig om vad som händer både lokalt och globalt runt om i hela världen. Detta kan såklart göras både via fysiska tidningar i papper så väl som via digitala tidningar som kan läsas genom speciella applikationer i ens telefon eller surfplatta.

Man kan också göra det via den specifika tidningens hemsida genom webbläsaren i dator. Det är inte bara experter, proffs och investerare på heltid som vill och behöver uppdatera sig dagligen inom näringslivet och de olika branscherna som det skrivs och analyseras om i de olika tidningarna. Även ”vanliga” människor kan vara intresserade av att följa med och hålla sig uppdaterade.

Det är ju nämligen så att den globala industrin och det lokala och globala näringslivet påverkar oss alla på ett eller annat sätt, oavsett om det är genom olika räntor eller andra faktorer som är påverkade av det ekonomiska klimatet och den nuvarande och framtida konjunkturen.

Affärstidskrifter är någonting som är aktuellt för alla i vårt samhälle och med dagens teknologi är det möjligt att prenumerera på eller köpa någon av alla de tidningarna som handlar om ekonomi och näringsliv på en rad olika sätt. Välj till exempel mellan att prenumerera på ett långsiktigt kontrakt, beställ in vissa utgåvor eller prenumerationer till dina kollegor på kontoret eller varför inte bara köpa ett löst exemplar närhelst du känner för det.

De största svenska affärstidskrifterna är Affärsvärlden, Dagens Industri och Veckans Affärer. Affärsvärlden siktar på att ge dig som läsare djupgående intervjuer med framstående ledare inom både svenska och internationella makthavare inom ekonomi. Dagens Industri, eller DI, erbjuder allt från reportage och nyheter till bevakning på aktiekursen och fondklimatet i världen. Veckans Affärer fokuserar på att gå bakom alla de kulisser som finns inom näringsliv och på börsen. Man får ta del av reportage med allt från unga entreprenörer till äldre väletablerade direktörer.